Holistický přístup Performance lifestyle Přednášky

NOVÉ SEMINÁŘE PODZIM 2022


MODERNÍ CESTY KE SVÉMU VĚDOMÍ (Podzim 2022)

Úvodní přednáška z cyklu Spiritualita a Vědomí (2. ročník)
17. Září 2022 – 10:00 – 14:00, Praha-Pankrác

POZOR: NOVĚ MOŽNOST ZÚČASTNIT SE POUZE ONLINE PŘENOSU PŘES ZOOM (kupuje se přes tlačítko níže). 

BONUS: Všichni účastníci přednášky (online / naživo) dostanou jako bonus přednášku z oblasti Spiritualita a Vědomí zdarma (buď další co bude nebo některou co máme online).

CENA: 1000 Kč
Délka: 4 hodiny


Podzimní vlnu vzdělávání začneme první přednáškou z cyklu Spiritualita a Vědomí (2. ročník), která bude sloužit jako úvod k navazujícím seminářům (které pak budou primárně online). Podobně jako loni bude tento cyklus zaměřen spíše na pokročilejší témata, techniky a náměty pro vnitřní transformaci či práci se sebou sama. Nejedná se tedy o nějaké extra úvody a základy (ke kterým doporučím spíše kurz Supernatural). 

Tato úvodní přednáška s názvem Moderní cesty ke svému Vědomí (kdy půjde o upgradovanou verzi z května, pokud jste na ní byli, můžete využít slevu) pro Vás bude vhodná, ať už se věnujete klasické spiritualitě (jakémukoliv směru a kontextu) nebo jste si k ní na druhé straně nikdy nenašli cestu, ale přitom víte, že na sobě potřebujete uvnitř pracovat (myšlenky, emoce, programy, traumata, well-being). V obou případech jste zde na správném místě.

Tím hlavním asi je, že byste měli po přečtení témat níže cítit, jestli to s Vámi rezonuje, a chcete jít touto cestou (a nechodit tedy např. jen ze zvědavosti). V takovém případě Vás Vědomí samo kvalifikuje, a výsledkem budete potěšeni! 

Na jaká témata se můžete těšit?

  • 1. PROPOJENÍ MEZI VĚDOU A SPIRITUALITOU: Multi-dimenzionální povaha našeho Vědomí i světa okolo nás, aneb proč je naše „vnitřní“ Vědomí součástí „vnějšího“ kosmu. Platónova Hudba sfér.
  • 2. ÚVOD DO POPISU VĚDOMÍ: Základní vysvětlení skutečné podstaty našeho Vědomí a jeho částí, jaký je rozdíl mezi Vědomím a Duší.
  • 3. CO JE ZDROJEM NAŠEHO VNITŘNÍHO UTRPENÍ? Negativní EGO, Obviňovací hra oběti a viníka, a další kolektivně upevňované programy.
  • 4. CO NÁŠ ODPOJUJE OD VĚDOMÍ, A JAK S NÍM ROZVÍJET VZTAH: Platónovo podobenství o jeskyni aneb jak jsme jako lidé v okovech odpojeni od plného Vědomí. Základní postupy jak pracovat na integraci a posílení svého Vědomí, a jak to můžeme kvantifikovat úrovní našeho Vědomí.
  • 5. VNITŘNÍ CESTY DO VNĚJŠÍHO VESMÍRU: Osobní i kolektivní krize jako nástroj pro růst a vývoj Vědomí, Temná noc duše a cesta Hrdiny, stinné stránky užívání psychedelik z pohledu Vědomí.

PŘEDNÁŠKA: MODERNÍ CESTY KE SVÉMU VĚDOMÍ
PRAHA 17. ZÁŘÍ 2022
CENA 1000 Kč

Po zaplacení přes Paypal (jde zvolit platbu kartou) Vám přijde email s linkem pro přenos a heslem. POZOR: Je potřeba mít vytvořený profil na zoom.com (a staženou aplikaci) kvůli autorizaci k přenosu.


 

PLÁNOVANÉ AKCE JARO / LÉTO 2024:

  • PŘEDNÁŠKA SVĚTELNÁ VÝŽIVA: 13. dubna – Praha (Level 1)
  • SEMINÁŘ: TESTOVÁNÍ PRAVDY: 14. dubna Praha (Level 4 – pouze pro absolventy PL UNI)
  • PL UNI 2.0: VÍKEND BESKYDY (level 4)
  • PŘEDNÁŠKA: VZESTUP EGA A PÁD SVOBODNÉ MYSLI (Brno)
  • TRÉNINKOVÝ SEMINÁŘ: HOLISTICKÝ PŘÍSTUP K TRÉNINKU (Brno)
  • SEMINÁŘ + PRAXE: KULTIVACE ŽIVOTNÍ ENERGIE (Beskydy)
  • PŘEDNÁŠKA PRAHA: Methylace a estrogenní detoxikace (Praha)


Budu se na Vás těšit! Adam Česlík – Performance lifestyle

Performance lifestyle je systém holistického životního stylu a práce na sobě, a to z pohledu:

  1. Těla (optimalizace cirkadiánního rytmu, výživy, metabolismu, zdraví střev a další). Viz třeba protokoly.
  2. Mysli (neuro-optimalizace a porozumění a vyrovnávání svého neurotypu/typu osobnosti. Viz kurz Neurotypy.
  3. Vědomí (práce s Egem, integrace nevědomí, cesta k pravému Já). Zde jsme vydali kurzy jako Supernatural, Fragmenty Já a další.

Adam Česlík

Je vystudovaný psycholog, přes 10 let poradce v oblasti tréninku, výživy, v posledních letech pak vytvořil Holistický přístup ke zdraví těla, mysli a Vědomí, který učí na Performance škole.

Poslední roky je jeho hlavním tématem zájmu výzkum lidského Vědomí a teprve poslední rok jsem (píšu to přeci jen já o sobě :D) začal veřejně vystupovat s těmito tématy a učit je i veřejnost.

Ohlédnutí za vybranými přednáškami a semináři

Může se Vám také líbit

Žádné komentáře

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..